O nama

Specijalizirani smo za čišćenje i održavanje poslovnih prostora i generalna čišćenja objekata.

Alterra Grupa je privatna tvrtka osnovana 2006. godine u Zagrebu. Specijalizirani smo za čišćenje i održavanje poslovnih prostora i objekata. Sa sjedištem u Zagrebu i podružnicom u Zadru, u mogućnosti smo pružiti širok spektar usluga održavanja u svim većim gradovima u Hrvatskoj, kao što su Varaždin, Rijeka, Osijek, Zadar, Šibenik, Split i Dubrovnik.

Od samih početaka bilježimo kontinuirani, ali i kontrolirani rast poslovanja. S naglaskom na kvalitetu pružene usluge, projekte dogovaramo u skladu s mogućnostima.

Kao rezultat višegodišnjeg upornog rada i predanosti pružanju što kvalitetnije usluge kojom smo se uspjeli izdvojiti od ostalih na tržištu, zaradili smo epitet kvalitete i pouzdanog partnera koji s ponosom svakodnevno dokazujemo. Višegodišnje uspješno poslovanje potvrđuje i certifikat bonitetne izvrsnosti AA++ (2016./2017./2018./2019.)

ISO

Kvalitetu usluge i poslovanja Alterra Grupe potvrđuju i ISO certifikati zaštite okoliša ISO14001 i certifikat kvalitete ISO 9001.

Odnosi s klijentima

Ponosni na priznanje kvalitete pružene usluge, svjesni smo da je sama usluga čišćenja tek jedan od mnogih čimbenika koji su relevantni za uslugu koju pružamo, a koja nas dodatno izdvaja od ostalih.

Usko surađujući sa svima, fokusirajući se na potrebe klijenata, brzo reagiramo kada je to potrebno. Svi naši klijenti će se složiti u jednom: imamo drugačiji pristup u komunikaciji i brzinu u rješavanju problema sukladno potrebama.

Djelatnici

Jamčimo kontinuiranu kvalitetu usluge čišćenja. Zapošljavamo pouzdane ljude koji prolaze nekoliko stadija provjere. Sastavni dio strategije jest i procedura stroge kontrole kvalitete rada djelatnika na terenu, a s ciljem postizanja i održavanja visokog standarda usluge i zadovoljstva klijenta.

Osiguranjem od odgovornosti su usluge svih djelatnika tvrtke Alterra Grupe dodatno osigurane od eventualnih šteta.

Zahvaljujemo se na ukazanom povjerenju.