Čišćenje poslovnih prostora

Svakodnevna čišćenja poslovnih prostora, poslovnih centara, proizvodnih pogona.

Već godinama priznati kao pouzdana partner-tvrtka s kvalitetnom uslugom i drugačijim pristupom klijentu, nudimo pouzdanu i potpunu uslugu čišćenja različitim profilima klijenata, od svakodnevnih čišćenja poslovnih prostora većih površina pa sve od industrijskih do poslovnih objekata, u svim većim gradovima na području Hrvatske (Varaždin, Osijek, Zagreb, Rijeka, Zadar, Šibenik Split i Dubrovnik).

Razumijemo da se svi klijenti međusobno poslovno razlikuju pa se tako razlikuju i njihove potrebe. Utvrđujemo mogućnosti za učinkovitijim čišćenjem. S tim saznanjem, usko surađujemo sa svakim zasebno te kombiniramo usluge koje najviše odgovaraju vašim individualnim potrebama, predvođene sastankom na lokaciji namijenjenoj za čišćenje. Baveći se čišćenjem i posjedujući iskustvo iz branše više od 10 godina, na dogovorenom sastanku vam možemo predstaviti cjelokupnu uslugu koju nudimo sukladno vašim potrebama.

Po primitku svih potrebnih informacija, obvezujemo se poslati vam ponudu unutar 24 sata.

Učestalost čišćenja:

 • svakodnevna čišćenja

Sve naše usluge čišćenja uključuju i stroge kontrole kvalitete rada djelatnika na terenu koje provode nadzorne osobe Alterra Grupe, a sukladno unaprijed najavljenim terminima.

Svi djelatnici Alterra Grupe imaju položenu zaštitu na radu i prolaze godišnje sistematske preglede.

Svi proizvodi i oprema za čišćenje su uključeni u cijenu. Koristimo koncentrate namijenjene isključivo za profesionalna čišćenja, prilagođena površini tretiranja. Svi djelatnici Alterra Grupe prolaze obuku za rad s opremom i sredstvima za čišćenje.

Uz čišćenje nudimo i niz dodatnih usluga koje će olakšati funkcionalnost vašeg poslovnog prostora:

 • opskrba potrošnog sanitarnog materijala je svakako bitan faktor. Potrošni materijal može uključivati osnovni materijal kao što su toaletni papir, papirnati ručnici, tekući sapun u pjeni i osvježivači prostora, ali i mnogo više. Na raspolaganju su i dodatne opcije potrošnog sanitarnog materijala koje dostavljamo na upit. Držači za navedeni potrošni materijal se postavljaju besplatno sve dok traje poslovna suradnja između tvrtki.
 • pranje prozora može a ne mora biti dio osnovnog paketa čišćenja prostora. Djelatnici Alterra Grupe imaju iskustva u pranju svih vrsta prozora, na svim visinama.
 • tehničko održavanje objekata nudimo stalnim klijentima
 • strojno čišćenje tepiha/tepisona

Nudimo profesionalnu uslugu dubinskog čišćenja tepisona na području cijele Hrvatske koja će odgovarati svim potrebama. Uslugu dubinskog čišćenja tepisona pružamo za klijente iz poslovnog sektora. Koristimo najmoderniju tehniku, materijale i tehnologiju za čišćenje, a uslugu strojnog čišćenja vrši tim ljudi koji je specijaliziran za navedene usluge.

Prije samog čišćenja, ukoliko je potrebno, na teren izlazi osoba specijalizirana za strojna čišćenja kako bi utvrdila stanje zaprljanja te količinu, porijeklo i starost mrlja na tepisonu ili tepihu. Naručitelju se daje procjena očekivanih rezultata.

 • strojno čišćenje tvrdih podnih obloga
  Prije samog čišćenja, a ukoliko je potrebno, na teren izlazi osoba specijalizirana za strojna čišćenja kako bi utvrdila stanje zaprljanja podnih obloga. Naručitelju se, potom, preporučuje najoptimalnija usluga koja će zadovoljiti potrebe klijenta, a podnim oblogama će se, ukoliko je moguće, nastojati vratiti originalna boja.
 • generalno čišćenje poslovnog prostora
 • kemijsko čišćenje tapeciranog namještaja i stolaca
 • hortikulturni radovi i strojno čišćenje okoliša

Cijena čišćenja ovisi o veličini prostora namijenjenog za čišćenje, učestalosti dolazaka djelatnika na teren, količini djelatnika na terenu te obujmu posla. Savjetujemo da nam upit s opisom navedenih informacija pošaljete na e-mail adresu info@alterra-grupa.hr, a mi ćemo vam odgovoriti najkasnije unutar 24 sata od primitka upita. Sve naše ponude su vremenski definirane i samim time, potpuno transparentne klijentu.

Prihvaćanjem ponude čišćenja, klijent automatski prihvaća Uvjete poslovanja Alterra Grupe.

Svi naši svakodnevni i periodični klijenti dobivaju 10% popusta na njihovo sljedeće mjesečno čišćenje, ukoliko usmjere novog klijenta koji angažira Alterra Grupu za bilo koju od navedenih usluga čišćenja.